fbpx
Afacerea de ”DUMINICA”. Azi e despre TRIPOL SISTEM CONSTRUCT SRL.

Afacerea de ”DUMINICA”. Azi e despre TRIPOL SISTEM CONSTRUCT SRL.

Afacerea de ‘’DUMINICA’’.

In fiecare duminica dorim sa promovam tineri afaceristi cu o vasta experienta in domeniile in  care acestia au excelat ca si angajati.

Deschidem aceasta noua rubrica cu doi buzoieni ambitiosi care pe parcursul carierei lor au dovedit ambitie, tenacitate,profesionalism si un mare curaj sa-si deschida propia lor firma,asta dupa ce au facut o cariera de succes in firmele unde au fost angajati.

Sa-i cunoastem mai bine pe managerii firmei TRIPOL SISTEM CONSTRUCT S.R.L. din Buzau o firma care activeaza in domeniul energiei electrice. Este vorba despre Guzu Adrian, 45 ani ani si Cornel Mihalcea, 41 ani,amandoi buzoieni, absolventi de studii superioare la Bucuresti.

Cornel Mihalcea WhatsApp Image 2021 01 10 at 15.23.26

Destinul a facut ca ambii sa se angajeze imediat dupa terminarea Facultatii in domeniul energetic, Adrian la o reputata firma de comert cu materiale de instalatii termice si sanitare unde a promovat si dezvoltat in premiera pe piata buzoiana o directie de business in domeniul distributiei materialelor electrice iar Cornel la una din cele mai importante companii la nivel national din domeniul productiei de echipamente energetice. Cu o vasta exeprienta acumulata in peste 20 ani de activitate in domeniul vanzarilor pe piata de profil, incepand din anul 2019 s-au hotarat sa-si valorifice cunostintele in propria societate, TRIPOL SISTEM CONSTRUCT, evoluand astfel natural spre domeniul constructiilor energetice.

 1. Ce v-a indemnat sa va indreptati afacerea catre domeniul energetic?

Experienta, entuziasmul si pasiunea pentru domeniul electric au fost principalele motive   in  alegerea acestui domeniu.Din  momentul in care ne-am hotarat sa activam in piata energetica totul este o provocare continua: provocarea de a acumula experiente noi la tot pasul, provocarea de a fi la curent cu tehnologii de ultim moment, de a oferi produse si  servicii noi, provocarea de a veni cu solutii inovative, provocarea de a furniza materiale si echipamente electrice la preturi competitive.

2.Care este principalul domeniu de activitate al afacerii dumneavostra?

Actionam pe 2 divizii separate care se completeaza una pe cealalta: partea de executie instalatii electrice unde suntem atestati ANRE pentru proiectare si executie instalatii Joasa si Medie Tensiune- si partea de comert unde avem parteneriate cu cei mai important jucatori de pe piata astfel putand oferi o gama completa de echipamente pentru Joasa, Medie si Inalta Tensiune. Consideram ca furnizarea unui serviciu complet este esential pentru oprimizarea costurilor beneficiarului.

3.Ce planuri aveti de viitor si cum vedeti din punctul dumneavostra de vedere liberalizarea pretului energiei electrice?

Asa cum ziceam piata in care activam este intr-o continua miscare asa ca, pentru a rezista, trebuie de la an la an sa evoluezi, sa vii cu ceva nou prin care sa te impui concurentei. Pentru urmatoarea perioada avem cateva planuri pe care speram sa le putem materializa si anume:

-Promovarea solutiilor de eficientizare a consumului de energie pentru consumatorii industriali;

-Promovarea si montajul de sisteme producere  energie verde;

-Promovarea si extinderea Serviciului de defectoscopie cabluri atat in Bz cat si in judetele limitrofe;

-Distributia in Buzau a echipamentelor de Protectia Muncii;

-Infiintarea unui laborator de metrologie, incercari si verificari echipamente electrice;

-Extinderea echipei atat prin oameni cu experienta, profesionisti cat si cu oameni tineri

-Identificarea de parteneri noi prin experienta, profesionalism si dedicarea totala a echipei noastre;

-Extinderea arealului acoperit prin implementarea de puncte de lucru noi pe langa cele existente in Brasov si Vrancea.

4.Cum vedeti liberalizarea pretului la energie electrica?

Subiectul fierbinte din aceasta perioada este cel legat de liberalizarea preturilor la energia electrica. Acest subiect este amplu discutat pe specialisti pe toate canalele media drept pentru care nu o sa insistam prea mult asupra lui. Ceea ce putem afirma este ca in orice economie capitalista sa ai mai multe oferte si sa o alegi pe  cea mai ieftina este normal si in beneficiul consumatorului final. Sfatuim consumatorii insa ca, la alegerea furnizorului, sa nu tina cont doar de pretul oferit ci de toate conditiile contractuale oferite.

5.Cat de mult v-a afectat pandemia covid 19?

Intreg mapamondul a fost afectat de COVID-19 deci nici noi nu am fost ocoliti. Ne-a  afectat in  perioada starii de urgenta activitatea de comert.

A fost un an in care pandemia a incetinit sau chiar a oprit investitiile atat in mediul privat cat si la stat.

Avantajul nostru este ca activam intr-un domeniu care este, sau mai bine zis ar trebui sa fie, strategic, de interes national. Am constatat in aceasta perioada nefasta ca fara energie electrica nimic nu functioneaza drept pentru care speram in perioada urmatoare la o dimensionare corespunzatoare a planurilor de investitii in domeniu, pentru a nu avea parte de evenimente neplacute asemanator cu cel la care tocmai ce am luat parte zilele trecute prin avaria la sistemele de transport ale Transelectrica.

Credem ca o sa ne revenim destul de repede dupa pandemie iar in opinia noastra industria va fi  cea care va da startul fiind urmata de piata constructiilor civile.

6.Este de succes o afacere in domeniul energiei electrice?

Fiecare afacere reuseste sau nu reuseste pe baza capacitatii sale de a se mentine financiar. Deocamdata investim in afacere prin oameni,  timp, pasiune, experienta, entuziasm si bani.

Acest lucru nu este usor dar este placut cand il faci 100% dedicat afacerii tale iar rezultatele se vor vedea in timp.

Succesul vine atunci cand oferi un produs sau serviciu bun,  la un pret corect partenerilor.

In continuare avem prezentarea integrala a firmei, domeniile lor de activitate si a lucrarilor pe care acestia le-au realizat.

PREZENTARE GENERALA

TRIPOL SISTEM CONSTRUCT SRL este o societate cu capital integral privat, ce dispune de personal cu inalta calificare si cu o vasta experienta avand ca obiect de activitate proiectare si executie de instalatii electrice de joasa si medie tensiune in toate domeniile.

Firma, prin echipe de electricieni specializati, realizeaza instalatii electrice de joasa si medie tensiune, lucrari de modernizare, reparatii, si verificari a instalatiilor electrice existente.

Echipamentele si materialele utilizate întrunesc toate standardele internationale de calitate, fiind furnizate de catre producatori de renume din domeniu.

Furnizam soluţii complete pentru instalaţiile electrice de joasa si medie tensiune, de distribuţie secundară, pentru orice tip de obiectiv.

 • Proiectare si executie joasa si medie tensiune, montajul distribuţiei secundare, utilizând echipamente de cea mai bună calitate, pentru obiective industriale, spaţii de birouri, instituţii şi magazine ;
 • Tablouri de distribuţie joasa si medie tensiune;
 • Realizarea traseelor aparente  sau  ascunse  pe  tronsoane  prestabilite  şi refacerea acestora;
 • Înlocuirea instalaţiilor cu grad ridicat de uzură morală sau fizică.

Furnizam soluţii complete pentru instalaţiile electrice şi de iluminat interior şi exterior, folosind cele mai moderne echipamente şi accesorii. Se asigură atât respectarea cerinţelor de utilizare ale instalaţiilor, cât şi a criteriilor estetice ale obiectivului.

 • Proiectarea şi realizarea instalaţiilor electrice interioare la un standard ridicat ;
 • Refacerea traseelor vechi ;
 • Optimizarea iluminatului, în funcţie de necesarul la nivelul de lucru ;
 • Iluminat exterior, curţi de lumină, grădini, reclame luminoase, faţade, alei de acces .

Pentru obiectivele care necesită un grad sporit de siguranţă în ceea ce priveşte alimentarea permanentă cu energie electrică,   furnizam soluţii de alimentare de siguranţă şi rezervă, la cele mai înalte standarde.

 • Soluţii pentru alimentare prin intermediul surselor neîntreruptibile, cu grup generator pentru susţinerea alimentării pentru perioada solicitată ;
 • Integrarea sistemelor de rezervă în circuitele existente şi realizarea alimentărilor de siguranţă pentru iluminarea de avarie, pentru obiective industriale, instituţii si

Instalatii electrice de impamantare si paratrasnet pentru orice tip de cladire utilizand conductori de otel sau cupru cu diverse tipuri de captatori (inclusiv prevectron), contoare de trasnet si retele de egalizare de potential pentru toate tipurile de tratare a neutrului. Verificarea prizelor de pamantare se face cu instrumentatie corespunzatoare ce garanteaza nivelul de rezistenta masurat.

 Retele de voce – date

 • Realizam retele de date si voce in functie de necesitatile clientului: poate participa intr-un astfel de proiect de la inceput, implicandu-se in proiectarea si implementarea infrastructurii hardware si oferind o solutie completa incluzand echipamentele necesare sau poate participa doar la unele faze ale

         Furnizare de echipamente industriale de comunicatie si transmisie date. Montaj si punere in functiune tablouri electrice

 • Tablourile electrice sunt realizate in atelierul propriu, pe baza proiectului pus la dispozitie de beneficiar, sau dupa un proiect conceput de noi in functie de necesitatea Montarea si PIF a instalatiilor electrice si de automatizare se face la sediul clientului de catre echipe de specialisti in termen scurt si cu respectarea standardelor de calitate.

Solutii de control si eficientizare a consumurilor energetice

 • Platforma de monitorizare si control a consumurilor energetice-custom made;
 • Senzori si concentratoare de date;

Autolaborator PRAM-Defectoscopie

 • Identificare traseu cablu subteran;
 • Identificare defect cablu;
 • Remediere defect;
 • Incercari cu tensiune marita-max.

Servicii de foraj orizontal

 • Lungimi de traseu de maxim 25 ml;
 • Diametrul maxim executat 135 mm;
 • Posibilitate de deplasare si interventie

Livrari echipamente energetice 0,4-400kV de la producatori consacrati

 • Eximprod Power Systems, Electro Alfa International, Electroechipament Industrial,

CERTIFICATE SI OMOLOGARI

Management integrat calitate – sanatate – mediu:

 • ISO9001:2015
 • ISO14001:2015
 • ISO 45001:2015

Atestate ANRE:

 • Tip Bp 15874 „Proiectare de instalatii electrice exterioare/interioare pentru incinte/ constructii civile si industrial, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominal de 0.4kV”
 • Tip C2B 15875 „Executia de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4 kV – 20 kV, posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV, statii de medie tensiune, precum si partea electrica de MT a statiilor de inalta tensiune”
 • Tip C1A 16410 „Proiectarea de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4 kV – 20 kV, posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV, statii de medie tensiune, precum si partea electrica de MT a statiilor de inalta tensiune”
 • Atestate BRML:

 • AVIZ pentru exercitarea activitatii de montare de mijloace de masurare CT-07- 011-20

Atestat executii lucrari electrice in cadrul U.A.T. Buzau

 LISTA PERSONAL 

Functie/ specializare
Personal cu functie de conducere 2
Ingineri atestati ANRE 3
Personal TESA 4
Maistru 3
Electricieni 16

  LISTA DOTARI SI UTILAJE

SEDII / PUNCTE DE LUCRU / MIJLOACE FIXE

          Birouri – Maresal Averescu nr.3, Buzau

Punct de lucru – Bazalt Nr. 47 – Buzau (1457 mp / 230mp)

Punct de lucru-Brasov Ioan Colan.

PARC AUTO 

Marca
Autonacela PRB Nissan / Cabstar 22M -autorizat ISCIR
Autonacela Iveco 18M- autorizat ISCIR
Autoutilitara 7 locuri cu bena N1 Volkswagen
Autolaborator PRAM 72kV
Autoutilitara Renault Master
Audi
Renault Megane
Dacia Duster
Dacia Duster
Dacie Logan MCV
Skoda Octavia

SCULE SI ECHIPAMENTE

Dispozitiv mobil de scurtcircuitare Nakita
Prajina telescopica electroizolanta Villbek
Detector de tensiune opto acustic Nakita
Megohmetru digital universal la max.1000v/MI3103 ARC Brasov
Aparat de masurarea rezistentei de dispersie a prizei de pamant FLUKE-1630-2
Presa Hidraulica HP 60-40
Multimetru AM 500
Aparat de masurarea rezistentei de dispersie a prizei de pamant MI2126
Camera de termoviziune Peaktech P5615
Cleste Sertizat
Telemetru de masura
Ciocan Rotopercutor
Polizor Unghiular
Masina de Gaurit
Scarificator cu motor electric

 

Cutie cu scule Patrol
Set GBA 18V
Polizor unghiular mic cu acumulator GWS
Maina de gaurit si insurubat
Ciocan rotopercutor
Luxmetru Optimus AT 81 Multifunctional
Trusa chei
Polizor unghiular
Cleste de sertizat cu clichet
Masina de insurubat cu impact GDX
Cheie combinate cu clichet
Compresor
Bac sertizare al MK 25B
Bac sertizare al MK 32 B
Aparat de masura a valorii de rezistenta
Trusa mansonar ACCESOR
Dispozitiv hidraulic de stantare, stante max. 72mm GREENLEE
Dispozitiv foraj orizontal Terra; compressor Kaeser

PORTOFOLIU DE LUCRARI

 • Glasscorp Buzau- instalatie electrica iluminat hale ,masuratori prize pamant
 • Voestalpine VAE Apcarom- instalatii electrice forta si iluminat Hala montaj , executie si montaj tablouri electrice de distributie
 • Horeco Impex – – instalatii electrice joasa tensiune , instalatii iluminat, montaj sistem paratraznet, montaj tablouri electrice – unitate procesare carne Arte Impex Gheorgheni
 • SDEE Muntenia Nord- Montaj contoare SMI,
 • ELECON SA BRASOV- Alimentari consumatori casnici Brasov
 • ESRA SA Lucrari de medie tensiune SDEE Braila
 • SDEE Muntenia Nord-Alimentare LES MT
 • ADREM Engineering – Proiectare si realizare circuite secundare si panouri comanda ST 110 kV Balan
 • TNT CONSTRUCT G. – MALL GALERIILE COMERCIALE Buzau si Piatra Neamt
 • HORECO IMPEX SRL G. – Fabrica de prelucare a carnii S.C. VERICON Bucuresti
 • Fabrica de prelucare a pestelui C. PESCAROM Bucuresti
 • Abator pui IANCA- C. BONA AVIS SRL
 • POLIGON IMPORT EXPORT G. – BANCA EGNATIA Suc. IASI BANCA CIPRULUI Suc. BUCURESTI
 • MAGAZIN MARKS&SPENCER – CARREFOUR IASI; CARREFOUR CLUJ NAPOCA
 • MYCOM SRL G. -AGRANA ROMANIA Fabrica de Zahar Buzau – iluminat depozit zahar
 • VAE APCAROM BUZAU – automatizare PLC aprindere 160 corpuri iluminat dupa program lucru utilaje- hala aparate cale
 • AVA DESIGN G. – Scoala Generala Topliceni
 • PETROM – Montaj instalatie paratraznet tip prevectron
 • AGRANA ROMANIA Fabrica de Zahar Buzau montaj sistem control acces poarta
 • Complex Comercial en-gros MARA Buzau
 • EDIFICIA CONSTRUCT G. – GRUP SCOLAR CAI FERATE FETESTI
 • ANSAMBLU LOCUINTE IBITZA BUCURESTI PIPERA
 • HORECO Impex-Fabrica de prelucrare a carnii Gheorgheni
 • HORECO Impex-Fabrica de prelucrare a carnii Arad
 • HORECO Impex-Fabrica de prelucrare a carnii Mures
 • BUNGE Buzau-AEE compresor
 • Casa de Pensii Buzau-Instalatie electrica interioara
 • Somaco Buzau-Instalatii alimentare EE MT-JT

Incercam permanent sa oferim clientilor nostri solutii integrate, care sa aiba ca rezultat o crestere a productivitatii, confortului si sigurantei in exploatare.

Misiunea noastra….

Satisfacerea cu maximum de profesionalism a cerintelor clientilor prin furnizarea prompta de servicii si produse de inalta calitate la preturi competitive.

 

 

 

 

 

 

 

Acest articol a fost citit de 377 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *