fbpx
3 milioane de euro pe banci in Bucuresti ! Primarul general a izbucnit nervos la aflarea stirii.

3 milioane de euro pe banci in Bucuresti ! Primarul general a izbucnit nervos la aflarea stirii.

Directorul economic, Razvan Nitu, i-ar fi cerut 3 miloane de euro , pentru 3000 de banci. O nimica toata pot spune chiar un fleac la ce orgii pe banul public a facut Gabriela Firea in mandatul sau. Dar sa dai pe o banca 5000 lei este exagerat de mult.

Si este doar o mica parte din ce se poate intampla intr-o primarie unde primarii in functie pot face ce vor cu banul public,asta bineinteles cu ajutorul oamenilor numiti in puncte cheie.Si ne mai miram ca de ce sunt taxele si impozite mari? De ce cresc cu 50%, in cazul Buzaului…pentru ca platim alte servicii unor oameni care la randul lor au ajutat in campaniile locale si  parlamentare, care au sponsorizat diferite partide. Doar nu de dragul unui partid sau altul. Nu de dragul ca dupa fiecare sa aiba de castigat. Ei din contracte supraevaluate si alesii cu functii. Trasparenta banului public este doar de suprafata. In realitate se platesc politele si sustinerea financiara din campanii.

Nu cred ca acest lucrru se intampla doar in Bucuresti, dar stiti vorba aia : ”o mana spala pe cealalta” !

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, s-ar fi enervat peste măsură, joi, când , directorul economic al Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB), Răzvan Niţu, i-a spus că prețul unei bănci se ridică la 5.000 de lei, iar Bucureștiul are nevoie de 3.000 de bănci.

Schimbul de replici a avut loc în ședința în care se discuta bugetul pe 2021.

Potrivit unor surse citate de adevarul.ro, Nicușor Dan l-a dat afară din sală pe Răzvan Nițu, reproșându-i că își bate joc de banii cetățenilor.

„Vă bateţi joc de noi? Vă rog să părăsiţi sala în acest moment”, i-a cerut Nicuşor Dan lui Niţu.

Inițial, Răzvan Nițu a refuzat să părăsească ședința, dar Nicușor Dan a insistat până când directorul economic a plecat din întâlnire. Surprinși de virulența primarului general, nici consilierii generali și nici șeful ierarhic al lui Răzvan Nițu nu i-au luat apărarea acestuia.

Prin urmare, suma solicitată de Niţu, pentru bănci, era de 15 milioane de lei (circa 3 milioane euro), în condiţiile în care instituţia încearcă să facă economii.

Acesta este adus în Primăria Capitalei de Gabriela Firea în anul 2016, iar de atunci a ocupat mai multe funcții: şef al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşt, administrator special al RADET, director executiv la Iluminatul Public, iar acum director economic la ALPAB.

Informația a fost publicată inițial de Adevărul și a fost confirmată pentru G4Media.ro.

Reamintim că Primăria București are conturile blocate pentru neplata mai multor lucrări, în acest moment fiind blocate investițiile.

Sursa foto:Nicusor-Dan-INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Acest articol a fost citit de 261 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *