fbpx
​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că

​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că,la această oră, nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteorologice.

În județul Ilfov, pe Centura Capitalei, în zona localității Măgurele, a avut loc o coliziune între o autoutilitară și un autoturism, autoutilitara răsturnându-se pe carosabil. Potrivit primelor informații, două persoane au suferit leziuni minore și o persoană a suferit răni grave, fiind evaluate medical. Traficul rutier este întrerupt, pentru aproximativ 30 de minute, pe sensul către localitatea Măgurele, circulându-se alternativ pe celălalt fir.

 Reamintim faptul că se circulă în condiții de ceață densă, vizibilitatea fiind redusă chiar sub 50 de metri pe mai multe artere rutiere din municipiul București și 21 județe, respectiv Brăila, Ialomița, Dolj, Covasna, Harghita, Prahova, Buzău, Călărași, Giurgiu, Ilfov, Dâmbovița, Teleorman, Constanța, Tulcea,  Bacău, Botoșani, Galați, Neamț, Vrancea, Vaslui și Iași.

 De asemenea, se circulă în condiții de ceață densă și pe tronsonul kilometric 10 – 105 al autostrăzii A2 București – Constanța, între București și Dragalina, județul Călărași, vizibilitatea fiind sub 50 de metri, iar carosabilul umed, dar și pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzii A3 București-Brașov.

 Totodată, pe autostrada A1 București-Pitești, între kilometrii 11 – 49 (București – Corbii Mari, județul Dâmbovița), vizibilitatea este redusă sub 150 de metri din cauza ceții, carosabilul fiind umed.

Pe timp de ceață, recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din față şi să folosească corespunzător luminile. Trebuie sa atragem atentia si pietonilor, bicicliştilor şi căruţaşilor care trebuie să fie conştienţi de faptul că pe timp de ceaţă sunt mai greu vizibili în trafic.

Acest articol a fost citit de 350 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *